Bij de Groenten Apotheek leer je hoe gezond en geneeskrachtig groenten kunnen zijn!

 

Weet jij alles over de laatste trends in voeding?
Over hoe voeding dat als medicijn kan werken?
Weet jij waar je groente vandaan komt?
Ken jij de trend dat gezond vóór lekker komt?

Niet allemaal? Kom langs en wees welkom bij de Groenten Apotheek. Wij willen deze en andere vragen over voeding praktisch en leuk beantwoorden in workshops, lezingen en inspiratie sessies. Je vindt de Groenten Apotheek bij Onze Volkstuinen in Almere (Hugo de Vriesweg 10, Almere Buitenvaart), de plek om gezonde groenten te kopen.

We beginnen in april 2019 de Groenten Apotheek in Onze Volkstuinen, Almere vlak naast dé plek om gezonde groenten te kopen.

We maken in het voorjaar een leerzaam programma over gezonde en geneeskrachtige groenten.

We zoeken in het voorjaar ambassadeurs die zich willen aansluiten en hun kennis willen delen.

We beginnen in de zomer 2019 het steeds interessanter te maken door leerzame (kook)-workshops, feestjes en lezingen te houden.

Eind 2019 de Groenten Apotheek blijft b(l)oeien en groeien met interessante informatie en kennis over gezondheid.

Wees welkom om kennis te delen

Wees welkom om met de Groenten Apotheek mee te groeien en onderdeel te worden van dit krachtige en gezonde initiatief. Wij zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om lezingen of kookworkshops te geven. Voedingsdeskundige die Almere gezonder willen laten eten. Of ondernemers die het leuk vinden dit gezonde initiatief te promoten.

Samen ben je sterker

De Groenten Apotheek is een samenwerkingsverband tussen Onze Volkstuinen en Horizon. Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland, die zich inzet om ondernemers te laten groeien en tegelijkertijd maatschappelijke opgaven te realiseren. Onze Volkstuinen is de ultieme plek voor moestuinieren.

De Groenten Apotheek
Onze Volkstuinen
Hugo de Vriesweg 10
Almere Buitenvaart

Volg ons!

Contact